Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'U teškom je psihičkom i fizičkom stanju'

Osumnjičenom za eksplozije mjesec dana pritvora, pred ulazom protestirala žena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Državno odvjetništvo danas je ispitalo muškarca osumnjičenog za aktiviranje dvije eksplozivne naprave u Podsusedu i Stenjevcu, no, on nije iznosio svoju obranu.

54-godišnjem V.B. Županijski sud u Zagrebu je odredio mjesec dana istražnog pritvora kako bi se spriječio utjecaj na svjedoke, potencijalni bijeg i ponavljanje kaznenog djela. Odvjetnik osumnjičenog Branko Šerić zatražio je izdržavanje pritvora u domu osmunjičenog no to je Sud odbio. Branitelj je najavio žalbu.

Pročitajte i ovo Ispitivanje sirena i sustava za uzbunjivanje Obavijest za građane Hrvatskom će odjeknuti sirene, evo o čemu se radi Slika nije dostupna Nije terorizam Karamarko o eksplozijama: Radi se o osobi koje je 'malo izvan balansa'

Pred ulazom u sud zabilježen je i manji incident. Naime, jedna ženska osoba je tijekom dovođenja osumnjičenog na sud vikala 'nemojte, nemojte'.

Kako je rekao njegov odvjetnik Branko Šerić osumnjičenik je u teškom fizičkom i psihičkom stanju te nije iznosio svoju obranu. Osumnjičenik je trebao biti ispitan još u 11 sati, a ispitivanje je nekoliko puta odgođeno. Podsjetimo, osumnjičeni se zbog ozljeda koje je zadobio u drugoj eksploziji nalazio u KB Sestre Milosrdnice te odbija hranu i suradnju s istražiteljima.

>> Muškarac ozlijeđen u eksploziji osumnjičen za postavljanje eksploziva!

Policija je jučer izvijestila da je uhitila 54-godišnjeg V.B. kojeg sumnjiči za postavljanje dvije eksplozivne naprave u Zagrebu, 9. i 11. siječnja, u Podsusedu i Stenjevcu. Radi se o muškarcu ozlijeđenom u eksploziji na autobusnoj postaji u Stenjevcu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene