Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podnesena optužnica

Don Sinanović optužen zbog ubojstva na mah

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku podnijelo je optužnicu protiv don Ivice Sinanovića zbog kaznenog djela ubojstva na mah.

Optužnicom se okrivljenika tereti da je u noćnim satima oko 1:20 sati 22. svibnja ove godine u Banićima (općina Dubrovačko primorje) ubio predsjednika Mjesnog odbora Marka Kraljevića.

Pročitajte i ovo Callum i Jake Robinson strava u Meksiku FOTO U bunaru pronađena tijela braće koja su posjetila i Hrvatsku: "Vjerujemo da su ih zbog ovoga ubili..." Sin u Zagrebu ubio majku sin ubio majku Objavljeni detalji teškog ubojstva žene u Zagrebu

DORH navodi da je Kraljević bez povoda i u alkoholiziranom stanju došao pred župni ured vičući i prijeteći te je udarcem noge otvorio zaključana ulazna vrata i tako ušao u župni ured.

>> Svećeniku Sinanoviću određen istražni zatvor

Potom je nogom udario u vrata dnevnog boravka i, nakon što ga je Kraljević udario šakom u lice, a što je, kako navodi DORH, kod Sinanovića prouzročilo snažno uzbuđenje i bijes, udario Kraljevića šakom u lice.

Od udarca je pao na pod, a dubrovački svećenik ga je, kako bi ga lišio života, šakom više puta udario po licu te ga teško i za život opasno ozlijedio, od čega je Kraljević i preminuo.

Sinanović je nedavno izjavio da mu je jako teško i žao zbog svega što se dogodilo te da noću teško spava. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene