Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lakše ozljede

Divljački napad u Drnišu: Pirotehnikom pokušali "razvaliti" ugostiteljski objekt, a onda su napali petero mladih

Sedmero privedenih zbog sukoba
Sedmero privedenih zbog sukoba Foto: PU šibensko-kninska
Nad sedam osoba u dobi od 20 do 32 godina provedeno je kriminalističko istraživanje zbog kaznenih djela oštećenja tuđe stvari, prijetnji i pokušaja nanošenja teških tjelesnih ozljeda, poručeno je iz PU šibensko-kninske.

U petak u popodnevnim satima policija je utvrdila da su petorica osumnjičenih uporabom pirotehničkih sredstava oštetili fasadu ugostiteljskog objekta 58-godišnjaka.

No tu sukob nije stao već se sve nastavilo sljedećeg dana u ranim jutarnjim satima.

Naime, prvo su 21-godišnjak i 27-godišnjak metalnom palicom napali i lakše ozlijedili 19-godišnjaka, koji kako nam je rekla policija nije sudjelovao u prvom događaju i kolateralna je žrtva.

Isto tako napali su i 32-godišnjaka nakon čega oni zajedno s petero osumnjičenih od prijašnjeg dana odlaze do ugostiteljskog objekta, koji je prethodnog dana oštećen, i palicama napadaju 21-godišnjaka, 27-godišnjaka te 21-godišnjakinju i lakše ih ozljeđuju, a oni bježe u unutrašnjost ugostiteljskog objekta.

No, tu napadi ne prestaju te petorica osumnjičenih nastavljaju napadati te prijete oštećenjem ugostiteljskog objekta.

U sukobu je lakše ozlijeđeno ukupno pet osoba, a temeljem Naloga Županijskog suda u Šibeniku obavljene su pretrage kod osumnjičenih i pronađeno je ukupno osam pirotehničkih sredstava te jedna metalna palica.

Pročitajte i ovo Ilustracija niz napada Učestalo nasilje na osječkim ulicama: Policija pronašla još tri napadača, svi su maloljetnici

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DRAMATIČNO IZVJEŠĆE EUROPOLA Kriminalci vole bankomate: "Koriste snažne eksplozive koji uzrokuju čak rušenje zgrada i ubijaju nedužne ljude"

Osumnjičeni su uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene