Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavak suđenja

Cvik otkrio identitet tajnog svjedoka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog nedolaska dvojice optuženih na raspravu na Županijski sud u Splitu, za početak studenoga danas je odgođeno suđenje Jakši Cvitanoviću Cviku i petnaestorici optuženih zbog raspačavanja droge.

Zbog jakog juga, nisu plovili trajekti s Korčule pa se na sudu nisu pojavili Tea Cetinić i Mirsad Agović, kojima se sudi sa slobode, doznaje se na sudu. Za danas je, na raspravi zatvorenoj za javnost, bilo predviđeno ispitivanje dvojice svjedoka - Luke 1 i Luke 2, koji su se videolinkom trebali javiti s tajne adrese. Predsjednik sudskog vijeća dobio je od dubrovačke policije u međuvremenu obavijest da je svjedok Luka 1 umro, a Luka 2 nije dostupan.

Pročitajte i ovo Uhićeno 10 ljudi zbog preprodaje droge Uhićenja u Puli i Zagrebu Pale dvije narkobande, uhićeno 10 ljudi, jedan je u šumi zakopao 12 kilograma kokaina Slika nije dostupna Slučaj 'Cvik': Istraga završila, optužnica idući tjedan

>> Želita Tomić stigla trudna i ostala pri iskazu: Dilala sam za Cvika

Pošto je prvooptuženi Jakša Cvitanović čuo da danas neće svjedočiti tajni svjedoci, sudu je otkrio identitet Luke 1 i od suca zatražio da pozove članove njegove obitelji da svjedoče u njegovu korist, a sudu je ponudio i pomoć u vezi s pronalaskom Luke 2. Državna odvjetnica Natalija Petković zatražila da se u zapisnik unese da je Cvik otkrio identitet tajnog svjedoka. Suđenje se nastavlja 2. studenoga. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene