Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UŽAS

Crna subota na Jadranu: Utopilo se troje ljudi, među njima i poznati rovinjski fratar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo tijekom prijepodneva u Hrvatskoj su se utopile tri osobe.

Na plaži kod rovinjske Specijalne bolnice za ortopediju i rehabilitaciji "Dr. Martin Horvat" jutros nešto poslije 8 sati utopio se stariji muškarac.

Pročitajte i ovo Kupalište kod Varaždina Vatrogasci ga pronašli Na kupalištu kod Varaždina utopio se Filipinac: Policija objavila nove informacije Akumulacijsko jezero HE Čakovec Provedena obdukcija Otkriveni detalji tragedije na jezeru: Pronađen mrtav 24-godišnjak

Dojava o utopljeniku stigla je u 8:38 sati, a potvrđeno je da je riječ o muškarcu rođenom 1946. godine. Glas Istre neslužbeno doznaje da je riječ o poznatom rovinjskom fratru M. G. koji je svakog jutra odlazio na kupanje.

Tijekom jutra preminule su još dvije osobe. Nešto prije 11 sati umro je 72-godišnji ronilac u Vranjicu tijekom akcije čišćenja podmorja. Zbog toga je akcija odmah prekinuta, a održavala se u organizaciji Građanske inicijative "Mjesto koje hoće živjeti". Više o toj tragediji pročitajte OVDJE.

Danas su Iz Nacionalnog parka Krka izvijestili da su na plaži Piska pronašli mrtvu žensku osobu, a neslužbeno se doznaje da se sumnja na utapanje. Više pročitajte OVDJE

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene