Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragičan događaj

Član predsjedništva IDS-a Marin Grgeta pronađen mrtav

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Član predsjedništva IDS-a, 36-godišnji Marin Grgeta, u srijedu navečer pronađen je mrtav.

Marin Grgeta,član predsjedništva IDS-a i županijski pročelnik Upravnog odjela za decentralizaciju, lokalnu i područnu samoupravu, prostorno uređenje i gradnju, pronađen je mrtav u Funtani. 

Pročitajte i ovo Marin Lerotić "Nerad i pasivnost" Saborski zastupnik napušta svoju stranku, objasnio i zašto: "Loše stvari se događaju zato što dobri ljudi šute" Boris Miletić, bivši predsjednik IDS-a ODLAZAK OBAVIJEN VELOM TAJNE Miletić u prvom televizijskom intervjuu nakon istupanja iz stranke: "Ja to nisam inicirao i žao mi je da je do toga došlo"

Grgeta je prije odlaska u Županiju više od četiri godine bio pročelnik jedinstvenog upravnog odjela u Općini Vrsar, a u prošlom sazivu bio je i IDS-ov županijski vijećnik.

 

Predaja liste koalicije IDS-PGS-RI za predstojeće parlamentarne izbore, najavljena za četvrtak, otkazana je zbog tragične smrti 36-godišnjaka koji je bio trinaesti na listi te koalicije u 8. izbornoj jedinici, priopćeno je u četvrtak ujutro iz ureda IDS-a.

'Duboko smo potreseni i šokirani jučerašnjom tragedijom. Marin Grgeta bio je jedan od naših najvrijednijih članova, suradnika i prije svega, naš dragi prijatelj. Teško je naći riječi kojima čovjek može izraziti nevjericu i tugu zbog njegovog iznenadnog odlaska', naveli su iz IDS-a i pozvali medije i javnost da poštuju mir i privatnost obitelji.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene