Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident u Splitu

Četvorica upala u srpski kulturni klub, napali članove i porazbijali inventar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer oko 22 sata četvorica maskiranih muškaraca upala su u splitski klub nacionalnih manjina SKUPS na Mažuranićevom šetalištu, doznaje se u splitskoj policiji.

Napad se dogodio nedugo nakon završetka rukometne utakmice Hrvatska - Srbija pa se pretpostavlja da su napadači nezadovoljni ishodom svoj bijes odlučili iskaliti na pripadnicima srpske nacionalne manjine.

Pročitajte i ovo Ilustracija hutisti ne posustaju Militanti pogodili dva broda i dva američka razarača! Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!"

Četvorica nasilnika u dobi između 30 i 40 godina upali su u prostorije kluba i počeli razbijati inventar. Jedan od napadača fizički je nasrnuo i na 34-godišnjeg Predraga

'Dvojica su došla na vrata i povikala 'Pobijedili vaši!'. Ušli su i jedan je gurnuo stol na kojem je bio laptop i telefon. Dušan S. (64) ga je pitao zašto to radi i ovaj je odmah nasrnuo na njega. Napadača sam odvukao i držao po strani. Dok sam ga držao on je mlatarao rukama i pogodio me šakom u glavu. Ostali su mu priskočili u pomoć pa su me krenuli cipelariti, no uspio sam se obraniti', ispričao je napadnuti Predrag za portal Dalmacija News.

Srećom, nitko nije ozbiljno ozlijeđen, a metrijalna šteta se procjenjuje na oko 2.000 kuna. Policija traga za počiniteljima.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene