Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreće u lovu

Buran vikend: Umjesto lovine lovci upucali troje ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miran i uobičajen vikend nije bio za troje ljudi koji su u Dalmaciji ozlijeđeni jer su ih lokalni lovci zamijenili za lovinu.

Naime, 30-godišnjak iz Drniša je tijekom lova u mjestu Trbounje na prostoru lovišta lovačke udruge 'Kamenjarka' pucajući u pticu pogodio 57-godišnjakinju iz Drniša i 33-godišnjaka iz Knina te ih lakše ozlijedio, potvrdila nam je glasnogovornica Marica Kosor iz šibensko-kninske policije.

Pročitajte i ovo Stradao ronilac kod Zadra Kod Zadra U moru pronađen mrtav ronilac, utvrđuje se uzrok smrti Ilustracija Priveden je Šok u Zadru: Pijan galamio i prijetio metalnom šipkom

>> Prilikom organiziranog lova ranjen lovac

Muškarac i žena su u polju brali masline. Protiv lovca če biti podnijeta kaznena prijava.

Slično se dogodilo i u mjestu Buković kod Zadra kada je u lovu četvorice muškaraca lakše ozlijeđen 41-godišnjak. Incident se dogodio kada je 37-godišnjak sačmom pucao u smjeru zeca pri tom ozlijedivši kolegu lovca, kazala je za Dnevnik.hr Sonja Šimurina iz zadarske policije. 41-godišnjak je zadobio ozljedu noge i prsta desne ruke, a obojica su članovi lovačkog društva te posjeduju dozvole za lov divljači.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene