Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Bombu policija ne doživljava kao napad na sebe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obavljeno je 50 obavijesnih razgovora s ciljem otkrivanja počinitelja koji je jučer bacio eksplozivnu naprava u dvorište solinske policije.

Načelnik PU splitsko-dalmatinske Josip Bukvić rekao je kako je obavljeno 50 obavijesnih razgovora, tri poligrafska ispitivanja i privedeno je osam osoba s ciljem otkrivanja identiteta jučerašnjeg počinitelja kaznenog djela.

Pročitajte i ovo Njemačka policija, ilustracija Čeka ga teška kazna Prvotravanjska šala otišla predaleko: Svojim potezom izazvao je veliku policijsku akciju Nedaleko Zagreba otkriveno skladište s nekoliko tona ilegalnog duhana - 4 uhićena dvojica FOTO Kod Zagreba otkriveno skladište s gotovo osam tona ilegalnog duhana

>> Eksplozivnom napravom na solinsku policiju

Obavijesni razgovori danas obavljaju se i danas, jer policija još uvijek nema osumnjičenika niti je poznat motiv. Načelnik Bukvić je dodao kako se radi o manjoj eksplozivnoj napravi niže razorne moći koja nije ručne izrade. Istakao je kako on jučerašnji incident nije doživio kao napad na policiju jer da se netko želio obračunati s njima, bacio bi bombu na zgradu splitske postaje, a ne na parkiralište.

'Solin je aktivan po prevenciji kriminaliteta i dodatno smo zaoštrili svoje djelovanje', rekao je načelnik Bukvić.

Eksplozivna naprava, bačena jučer u jutro u 7,12 sati oštetila je pet automobila od 20 koliko ih je tamo u to vrijeme bilo parkirano. Među njima su i automobili oduzeti u kaznenim postupcima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene