Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bjelovar: Prebrzo vozio i usmrtio pješakinju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na pješačkom prijelazu u Garešničkom Brestovcu u srijedu navečer je vozač "mercedesa" udario u 75-godišnju pješakinju i ona je umrla u vozilu Hitne pomoći na putu do bolnice, izvijestila je u četvrtak ujutro policija.

Jučer oko 17,30 sati je 68-godišnji vozač "mercedesa", njemačkih nacionalnih oznaka, vozio kroz Garešnički Brestovac i nakon prolaska pored vidljivog prometnoga znaka opasnosti "obilježeni pješački prijelaz" nije prilagodio brzinu kretanja vozila te je na obilježenom pješačkom prijelazu prednjim lijevim dijelom vozila udario u 75- godišnju Veru S. koja je prelazila kolnik, navodi bjelovarsko-bilogorska policija.

Pročitajte i ovo Samovozeći automobil (Foto: AFP) Gurala bicikl na cesti Autonomno vozilo usmrtilo pješakinju: Istraživači upozoravaju da su nesreće neizbježne Slika nije dostupna Smrt na cesti Dvije starije žene poginule u nesrećama: Na jednu vozilo naletjelo u Zagrebu, na drugu teretnjak kod Varaždina

Uslijed udara pješakinja je odbačena na kolnik, a automobil je sletio u putni jarak. Teško ozlijeđena pješakinja umrla je u vozilu Hitne pomoći na putu prema bjelovarskoj bolnici.

Protiv vozača automobila, koji nije bio pod utjecajem alkohola, bit će podnesena kaznena prijava.

To je deseta poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene