Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spor oko radnog mjesta

Bivši liječnik ubio liječnicu i ozlijedio još šest osoba u bolnici u New Yorku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Liječnik koji je ostao bez posla u newyorškoj gradskoj bolnici pucao je u bolničkoj zgradi u petak te ubio liječnicu i ranio šest osoba prije nego se ubio, rekli su policajci dodajući da je nasilje očito povezano sa sporom oko radnog mjesta.

Napadač, koji je bio odjeven u bijelu laboratorijsku kutu, izazvao je paniku u bolničkom centru Bronx-Libanon, u newyorškoj četvrti Bronxu, i pokušao se zapaliti prije nego ga je policija koja je pretraživala zgradu pronašla mrtvog, rekao je policijski povjerenik James O'Neill.

Pročitajte i ovo Evakuacija iz Rafaha - 5 Strah i glad Iz Rafaha pobjeglo 150.000 ljudi: "Ovdje su zarobljeni. Znaju da pomoć ne stiže" Baby Lasagna Jedan od favorita O Baby Lasagni piše se i preko oceana: Evo što o hrvatskome predstavniku piše jedan od najpopularnijih američkih medija

Ubio je liječnicu a šest drugih ljudi ranio, pet teško, uključujući i osobu koju je pogodio u nogu, rekao je O'Neill na konferenciji za novinare.

Gradonačelnik Bill de Blasio rekao je da je pucnjava bila "izolirani incident" te da se čini da je povezana s bivšim radnim mjestom napadača.

Ustvrdio je da nije riječ o terorističkom činu. (HINA)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene