Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometna nesreća

Automobilom sletjeli u odvodni kanal, vozač poginuo, suvozač teško ozlijeđen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je muškarac poginuo, a drugi teško ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 13:30 sati na županijskoj cesti između mjesta Gundinci i Beravaci, 40 kilometara istočno od Slavonskog Broda.

"Poginuo je 54-godišnji suvozač, a 60-godišnji vozač teško je ozlijeđen. Oba muškarca su iz mjesta Gundinci", rekao je Antun Jakobović, glasnogovornik brodsko-posavske policije.

Pročitajte i ovo Policija istražuje smrt Ukrajinca Nova saznanja Policija o mrtvom Ukrajincu u Slavonskom Brodu: Privedene još tri osobe Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu

Nakon dojave, na mjesto nesreće su stigle ekipe policije i hitne pomoći. Dežurni liječnik je na mjestu nesreće konstatirao smrt suvozača, a vozač je prevezen u Opću bolnicu "Dr.Josip Benčević" u Slavonskom Brodu.

Matulji: Motociklist poginuo u sudaru s automobilom

Policija još utvrđuje točan uzrok nesreće, a po neslužbenim informacijama, do prometne nesreće je došlo kada je vozilo u kojem su se nalazila dvojica muškaraca bilo u preticanju te je sletjelo u odvodni kanal i udarilo u kolni ulaz. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene