Obavijesti Video Pretražite Navigacija
neprilagođena brzina

Bjelovar: Autom naletio na starca i usmrtio ga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač automobila, zbob prebrze je vožnje naletio na 82-godišnjeg starca i usmrtio ga u mjestu Bulinec.

Nesreću je uzrokovao 34-godišnji vozač sinoć oko 21.45 sati, vozeći neprilagođenom brzinom po kiši i gustom prometu, odnosno usuret koloni vozila iz suprotnog smijera, kroz mjesto Bulinec pored Bjelovara.

Pročitajte i ovo Kružni tok u Koprivnici stoje i stari znakovi VIDEO Nije svima sjeo novi kružni tok, vozači su zbunjeni: Čak voze i preko njega Pješak poginuo u naletu automobila u naselju Jošine Ispričali svjedoci Novi detalji užasa u Bjelovaru: Muškarac izbacio suvozača iz vozila, okrenuo automobil i namjerno ga pregazio?

Automobil je zahvatio desni rub kolnika uz koji je hodao starac i udario ga tolikom silinom da je ovaj poginuo na licu mjesta, izvijestila je PU bjelovarsko-bilogorska. Na mjesto događaja izišla je istražna sutkinja Županijsko suda u Bjelovaru, koja je rukovodila očevidom, a za vrijeme kojeg se promet tim dijelom ceste odvijao obilazno.

Protiv vozača, koji nije bio pod utjecajem alkohola, slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu. Ovo je treća poginula osoba ove godine na području PU bjelovarsko-bilogorske.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene