Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Splitu

Auto sletio u more, konobarica s trajekta skočila i spasila oca i kćer

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko 18 sati na Gatu sv. Petra u splitskoj trajektnoj luci, došlo je do slijetanja automobila u more.

U automobilu su se nalazili vozač i putnica, a odmah nakon što su sletjeli u more, upomoć im je priskočila 20-godišnja konobarica s trajekta koji je stajao u luci, doznajemo iz PU splitsko-dalmatinske.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović posjet splitu Milanović o sastavljanju većine i kandidaturi: "Tresem se u tišini" Praznik rada na Bundeku zabava od jutra FOTOGALERIJA Grah, glazba i roštiljanje: Građani širom zemlje slave Praznik rada

Mlada konobarica pomogla je otvoriti vrata automobila koji je tonuo te je tako spasila 62-godišnjeg vozača i 32-godišnju putnicu. Iz policije doznajemo kako su oni naknadno zatražili liječničku pomoć.

'Vidjevši da je vozilo palo u more zaposlenica trajekta Pektar Hektorović je žurno skočila u more i dok vozilo tonulo uspjela je otvoriti vrata i izvući muškarca i ženu iz automobila i tako ih spasila', rekao je koordinator Jadrolinije za splitsko područje Ante Mrvica.

Po njegovim riječima u dramatično spašavanje priskočilo je nekoliko nazočnih izvukavši iz mora oca i kćer koji su prvobitno bili u šoku, ali neozlijeđeni.

'Na mjesto nesreće stigla je i vozilo hitne medicinske pomoći, ali ubrzo je stigla i rodbina unesrećenih te ih odvezla', dodao je Mrvica.

Lučka kapetanija će preuzeti posao izvlačenja automobila iz trajektne luke. (B.V./Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene