Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobro se oporavlja

Australka se probudila iz kome: Hoću li imati djecu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
24-godišnja Australka, koja je u ponedjeljak u Dubrovniku pala s litice visoke 15 metara, probudila se iz kome.

Tania Hearnden probudila se iz kome te je liječnike prvo upitala hoće li moći ostati u drugom stanju i hoće li ostati paralizirana, piše australski smh.com. Mlada Australka oporavlja se na odjelu intenzivne skrbi dubrovačke bolnice, nakon što je pala s litice te ostala bez bubrega, slezene, slomila obje ruke i vilicu.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

>> Dubrovnik: Mlada Australka pala s 12 metara

Tania je sa suprugom Garethom bila na 'putovanju života'. Obitelj djevojke rekla je kako je Tania planirala sa stijene skočiti u more, no zadnji tren se predomislila, poskliznula i pala na stijene. 'Dobro se oporavlja. Prvo što je upitala bilo je hoće li ostati u vegetativnom stanju te hoće li moći imati djece. Nakon toga upitala je supruga hoće li nakon operacije ponovno imati isto lice i zube',medijima je ispričala rođakinja Australke.

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene