Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispred KB Dubrava

Pacijent brutalno pretučen pred bolnicom, policija traga za trojicom napadača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako doznajemo iz PU zagrebačke, 51-godišnjaka su pred KB Dubravom pretukla trojica muškaraca.

Jučer oko 21.30 sati, na području Dubrave trojica su nepoznatih počinitelja ispred KB Dubrava uz uporabu tjelesne snage fizički napali 51-godišnjaka. 51-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Policijski očevid u Kaštel Štafiliću Užas u Kaštelima Sjekirom polomio lubanju muškarcu, drugoga ustrijelio: Liječnici objavili najnovije detalje Ilustracija Oglasio se vlasnik UZNEMIRUJUĆI VIDEO Konobarica palila šank, vatra zahvatila goste: "Cura je trčala okolo i derala se, prijatelj je imao zapaljena leđa"

>> Muškarac s teškim ozljedama glave pronađen uz Savu

Ravnatelj KB Dubrava rekao nam je kako detalje slučaja još uvijek ne može komentirati. "Osnovao sam povjerenstvo sastavljeno od 3 kirurga i oni će istražiti slučaj", rekao nam je dr. Dragan Korolija Marinić, ravnatelj KB Dubrava.

>> VIDEO: Zatvorenik pretučen pred očima zaštitara

Neslužbeno doznajemo kako se muškarac u trenutku napada nalazio na liječenju u KB Dubrava zbog problema s nogom, a trojica muškaraca napala su ga dok je sjedio u invalidskim kolicima. Dobio je teške ozljede, ali je uspješno operiran. Sada je stabilno.

Prema najnovijim informacijama, iako se prema prvim podacima sumnjalo da su pacijenta napala trojica muškarca, policija istražuje okolnosti njegova ozljeđivanja, odnosno je li ono posljedica napada ili nesreće. Prema neslužbenim podacima, liječnik koji je pregledao pacijenta rekao je da su ozljede mogle nastati od udaranja i padanja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene