Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vraća sreću i samopouzdanje

Jedino sredstvo plaćanja je osmijeh: Divna gesta kozmetičarke koja pomaže ženama koje su zbog bolesti izgubile obrve

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Divna gesta kozmetičarke iz Zagreba vraća osmijeh na lice ženama koje su zbog kemoterapije i alopecije izgubile obrve. Filda Ivanec im obrve crta – besplatno.

U lavovskoj borbi protiv malignih bolesti, osmijeh na lice ženama koje prolaze kroz kemoterapiju, ali i onima koje boluju od alopecije, vraća vlasnica jednog zagrebačkog kozmetičkog salona.

Filda Ivanec uveselila je brojne žene koje su izgubile obrve. Ne samo da im je pomogla da se osjećaju ljepše, već ona to za njih čini potpuno – besplatno.

Licencirana kozmetičarka svoj je salon otvorila 2013. godine i od tada se, između ostalog, bavi japanskim iscrtavanjem obrva. Ženama koje su zbog kemoterapije i alopecije ostale bez obrva oduvijek je stajala na raspolaganju.

''Kada sam otvorila salon, ženama koje su izgubile obrve nudila sam mjesečne akcije besplatnog iscrtavanja. A od prije pet godina to je stalna akcija i tretman je potpuno besplatan'', otkrila nam je Filda Ivanec.

Pročitajte i ovo Frane Jukić i Braco Slako (lijevo) i Dragan Mendeš (u narančastoj jakni) s prijateljima u Petrinji NEVJEROJATNA PRIČA IZ PETRINJE Zbog njih jedna obitelj danas spava na toplom: "U ratu smo svašta prošli, ali kad smo vidjeli djecu u zimskoj noći u prtljažniku i njihovu trudnu majku i oca u blatu..."

Svoju hvalevrijednu akciju nazvala je ''Plati osmjehom'', a dosad su svojim osmjehom brojne žene platile svoje nove obrve. One oboljelima mogu podići samopouzdanje, a kao njihova superherojka tu nastupa Filda.

''Kad imaš mogućnost i znanje pomoći osobama koje su uslijed kemoterapije ili alopecije izgubile obrve, krajnji rezultat je neopisiva sreća i zadovoljstvo'', kaže kozmetičarka. Sreća njezinih klijentica njoj je i više nego dovoljna.

Imate li i vi inspirativnu priču? Nekome ste pomogli ili je netko vama učinio dobro djelo? Pišite nam na budimokaooni@novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene