Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nacionalna prezentacija

[VOZILI SMO] Renault Espace

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U svojoj je petoj inkarnaciji legendarni renaultov model otišao u radikalno novom smjeru. Espace više nije tek prostrani obiteljski jednovolumen već istovremeno spaja svježinu crossovera, sve prisutnije teme u svijetu trendy automobila.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TEST Renault Kadjar dCi 130 4WD – obiteljski crossover za sva četiri godišnja doba Slika nije dostupna Modno osviješteni mališan [TEST] Renault Captur 1.5 dCi Helly Hansen

Od ranih početaka i Matre, preko skromnih rezultata u prvim mjesecima prodaje 1984, Renault Espace je izrastao u istinsku ikonu obiteljskog prijevoznika. Ne samo da je to bio prvi jednovolumen novog doba, već je svojim oblikom Espace pokrenuo lavinu koja do danas nije zaustavljena. Od čelične šasije s plastičnim karoserijskim površinama predstavljene pred više od tri desetljeća proteklo je mnogo vremena, ideja i tehničkih rješenja. A, aktualna peta generacija Renaulta Espace kreće još jednom u samo sebi svojstvenom smjeru koketirajući s danas sve popularnijim crossoverima.

Novi Renault Espace domaćim je medijima predstavljen na konferenciji održanoj krajem proteklog tjedna u Istri. Za početak prodaje, našem su tršištu dostupna tri paketa opreme (uključujući i ekskluzivni Initiale Paris), ručni i EDC mjenjači s dvije spojke te dvije izvedbe 1,6-litrenog diselskog motora, sa 130, odn. 160 KS. Cijene se kreću u rasponu između 279.900 i 369.900 kn. Narudžbe za novi Espace već se zaprimaju, a automobil na naše tržište dolazi krajem kolovoza...

Cijeli članak pročitajte na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene