Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nacionalna prezentacija

[VOZILI SMO] Mercedes-Benz A klasa Facelift

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na dodir prekidača, A klasa u trenu mijenja svoj karakter od komfornog gradskog automobila do istinskog sportaša. Osvježen izgled,još naprednija ponuda opreme i bogatija paleta motora najznačajniji su argumenti obnovljene Mercedes-Benz A klase.

 

Pročitajte i ovo Prebrzo vozio Mercedes pa završio u moru vozač bez ozljeda VIDEO Sezona je počela: Prebrzo vozio Mercedes pa završio u moru Slika nije dostupna NISU ISPLATIVI Mercedes prestaje s proizvodnjom dviju klasa: Fokusirat će se na luksuzne automobile

"Godina 2012. predstavljala je vrijeme promjene za Mercedes-Benz, ali i kompaktne automobile uopće. Naime, te je godine predstavljena nova generacija A klase, automobila korjenito izmijenjenog koncepta u odnosu na dobro poznatog prethodnika. No, A klasa nije tek unijela novosti u koncepcijskom smislu već se nametnula kao najprogresivniji model u kompaktnoj klasi, učinivši mnogo kako bi se slika Mercedes-Benza značajno pomladila. S osvježenjem ovog automobila, izašli smo ususret zahtjevima kupaca koji su tražili još više komfora, no bez gubitka dinamičnosti", smatra Ola Källenius, član upravnog odbora za marketing i prodaju osobnih automobila tvrtke Daimler AG.

"Sa sustavom za izbor programa vožnje, Dynamic Select, novim podvozjem s prilagodljivim amortizerima i LED glavnim svjetlima visoke učinkovitosti, osvježena A klasa pokazuje kolika se razina inovativnosti može postići u ovom segmentu", dodao je Thomas Weber, član upravnog odbora zadužen za istraživanje i razvoj.

S osvježenom Mercedes-Benz A klasom upoznali smo se proteklog tjedna na prezentaciji za domaće medije. Cijene kreću od 25.176 Eur za početni benzinski, odn. 26.944 Eur za početni dieselski model...

Cijeli članak pročitajte na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene