Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razlog u popularnosti crossovera

Sljedeća generacija Nissan Leafa bi mogla dobiti crossover izvedbu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Modelna ponuda druge generacije modela Leaf bi navodno trebala biti proširena, odnosno u ponudi bi se trebao naći crossovera.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 245 km Nissan Leaf - Nove baterija, veća autonomija Slika nije dostupna U skladu s trendovima Sljedeći Nissan Z u crossover obliku

Riječ je o sasvim razumljivom potezu ako u obzir uzmemo odlične prodajne rezultate modela Lefa te sve snažniji trend popularnosti crossovera općenito. Također, Nissanu bi električni crossover bio odličan marketinški potez koji bi ga učvrstio među predvodnicima proizvođača električnih automobila.

Inače, dolazak druge generacije modela Leaf se očekuje tijekom iduće godine, odnosno najkasnije 2017. Standardna izvedba će i dalje biti hatchback s petorim vratima i prema posljednjim izvještajima, zahvaljujući naprednijem pogonskom sklopu, će se moći pohvaliti s autonomijom od oko 400 km.

Crossover će biti veći i teži, što bi u Nissanu mogli kompenzirati većim baterijskim sklopom pa će mu se autonomija otprilike također kretati oko 400 km.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene