Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Slovački ministar oglasio se o stanju premijera: "Ovo je jako težak dan. Borba za život premijera i dalje traje"

Škoda Superb Combi od sada i kao Outdoor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Škoda je bez puno pompe predstavila svoj novi Outdoor paket opreme za osviježeni Superb Combi model.

Osviježena Škoda Suberb Combi ovih je dana dobila osebujan Outdoor paket opreme. Dio paketa čine elementi iz Škoda Genuine Accessories, točnije čvrsti plastični elementi koji se mogu naći po cijeloj karoseriji kao što su modificirani branici, lukovi kotača i pragovi te druge sigurnosne komponente.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Savjeti stručnjaka Stigle vrućine, evo kako pripremiti automobil da se lakše bori s njima Slika nije dostupna Održana 4. velika utrka ubrzanja – tko je ovaj put najbrži?

S novim paketom dodataka, osviježen Superb Combi biti će dobro pripremljen za vožnju po zahtjevnijim terenima. Novi prednji i stražnji branik obogaćeni su crnim zaštitnim elementima od plastike. Čvrste plastične komponente ugrađene su i na pragove i lukove kotača.

Ne bi li dodatno istaknuli glavne dizajnerske elemente na prednjem i stražnjem kraju, dizajneri su te površine obojali u srebrno. Posebno praktični su i bočni zaštitni elementi od plastike na svim vratima te zaštitni element na podnici prtljažnog prostora.

►►►   Sportski karavan u obliku Škode Rapid Spaceback

Škoda Superb Combi Outdoor može se naručiti s bilo kojim od četiri benzinskih i tri dizelska agregata, izuzev GreenLine varijante. Bogata ponuda agregata sastoji se od početnog četverocilindričnog 1.4 TSI motora pa sve do najjačeg šesterocilindričnog 3.6-litrenog FSI motora sa 260 KS.

Što se tiče sustava prijenosa, u ponudi su samo automatski mjenjači, točnije moderni DSG mjenjač sa 6 ili 7 stupnjeva prijenosa.

Kupci također mogu birati između varijante s prednjim pogonom ili pogonom na sva četiri kotača. Sustav pogona na sva četiri kotača u Superb Combi 4x4 modelu temelji se na radu Haldex spojke četvrte generacije.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene