Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obnova osnovne ponude

Renault službeno potvrdio sljedeću generaciju Lagune i nove crossovere

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izvršni potpredsjednik Renaulta Stefan Muller je otkrio nekoliko pojedinosti o planovima ovog francuskog proizvođača za bližu budućnost koji uključuju novu generaciju renaultove limuzine te širenje SUV/crossover ponude.

 

Pročitajte i ovo Tjedan dana vozila sam Renault Zoe električno vozilo Stvoren za grad Tjedan dana vozila sam gradski automobil koji ne zagađuje okoliš, kočenjem štedi energiju i čuva budžet PR RENAULT HRVATSKA Izložba u Rimu "Hrvatska kakva se rijetko viđa"

Konkretnije, u razgovoru za njemački Auto Motor und Sport Muller je izjavio kako Renault namjerava temeljito osvježiti svoju osnovnu ponudu, a prvi novitet bi trebala biti nova generacija modela Laguna, koju će slijediti nekoliko u potpunosti novih crossovera koji nemaju svoje prethodnike.

Muller nije htio ulaziti u detalje, no naglasio je kao je glavni cilj kupcima ponuditi visoku razinu kvalitete za pristupačnu cijenu te kako će upravo to biti glavna vodilja renaultovih stručnjaka, a kao rezultat takvog promišljanja u renaultovoj ponudi se neće naći "nepotrebno skupi modeli".

U toj bi se kategoriji do daljnjeg trebali naći i plug-in hibridni modeli čiji je pogonski sklop trenutno još uvijek "nepotrebno kompliciran i vrlo skup". Ipak, Muller kaže kako ta tehnologija postoji unutar grupacije Renault-Nissan pa ukoliko se pokaže potreba, odnosno poraste potražnja za takvim modelima Renault može na nju brzo odgovoriti.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene