Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nove tehnologije

Obilazak muzeja automobila od sada i iz udobnosti vlastitog doma!?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Što kažete na razgledanje muzeja automobila iz udobnosti vlastitog doma? Od sada možete i to!

Muzeji automobila definitivno su mjesta na kojima svaki zagriženi ljubitelj automobila želi provesti svoje slobodno vrijeme. Za sve one koji nemaju vremena ali ni novaca da obiđu muzej osobno, imamo rješenje za vas – virtualno razgledanje putem Google Street Viewa.

Automobili Lamborghini postao je prva talijanska tvrtka u branši luksuznih automboila koja je pokrenula virtualni obilazak svog ekskluzivnog muzeja. Ova inovativna opcija moguća je zahvaljujući Googleovoj Street View tehnologiji koja omogućava korisnicima da razgledaju objekt na dva kata u Sant' Agati Bolognese i pobliže istraže egzotičnu kolekciju klasičnih i modernih supersportskih automobila.

Muzejska kolekcija izložena je na površini od ukupno 1.500 četvornih metara na dva kata muzeja. Koristeći Indoor View, korisnici odsada mogu pobliže i uz nula troška razgledati cijeli niz Lamborghinijevih modela uključujući i Reventon, Concept S i Miura Concept. Stranica čak omogućava korisnicima i da sjednu unutar određenih klasika talijanskog brenda kako bi mogli vidjeti kako isti izgledaju iznutra.

Virtualni obilazak Lamborghinijevog muzeja moguć je preko osobnog računala, tableta i mobitela preko interneta uz pomoć Google Maps aplikacije. Aplikaciju podržavaju i iOS i Android operativni sustavi.

►►►   Direktni link!


Visualizzazione ingrandita della mappa

 

Nakon Lamborghinijevog muzeja, japanski brend Honda odlučio je krenuti istim stopama i ponuditi javnosti mogućnost da razgledaju i njihov muzej koji se inače nalazi u Tochigi prefekturi u Japanu gdje svi mogu besplatno pogledati sve tri razine muzeja posvećene apsolutno svemu proizvedenom pod oznakom Honde, od skutera i robota do trkaćih automobila i motocikala.


View Larger Map

►►►   Direktni link

Lamborghini i Honda pokrenuli su stvar, a sada je digitalna ludnica zavladala i u Mazdi i Toyoti tako da i od njih uskoro očekujemo istu stvar.

Zvuči predobro da bi bilo istina? Pogledajte sami!
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene