Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Simpatična, ali obična

Nova Micra, nova generacija malog gradskog auta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stigla je nova Micra, a Nissan tako kompletira ponudu s potpuno novom generacijom malenog gradskog automobila koji je sada postao globalni proizvod.

To je i glavni razlog zašto Micra više nema poznatu dizajnersku osobnost, već je postala simpatičan, ali sasvim običan automobil, s ciljem da se svidi raznovrsnim kupcima na svim kontinentima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Obrana sela Krave u Francuskoj odsad mogu slobodno mukati, a dozvoljeni su i "mirisi" sela Slika nije dostupna Tri razine opreme Simpatična nova Micra krajem studenog na našem tržištu

Tako je i proizvodnja Micre rezervirana za tvornice u Indiji, Kini, Tajlandu i Meksiku. Dakle, japanske ili europske Micre neće biti. Za razliku od većine konkurenata koji se dužinom kreću oko brojke od 4 metra, Micra je ostala na 3,8 metara.

U ponudi će biti samo dva benzinska motora čija je primarna zadaća niska potrošnja: novorazvijeni 1,2 litreni trocilindraš s 80 konja te isti motor s dodatnim kompresorom, čime snaga raste za 18 konja. Osnovni model Micre dostupan je po cijeni od 76.900 kuna, s vrlo dobrim paketom opreme.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene