Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dostupan u dvije varijante

Nissan NV 200 nova je zvijezda dostavnih vozila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novost na hrvatskom tržištu dostavnjaka zove se Nissan NV 200 .

Japanska kompanija do sada nije konkurirala u ovom segmentu, a nakon lansiranja ovog modela, u sljedećih nekoliko godina gama će se proširiti s još pet manjih ili većih komercijalnih vozila.

Pročitajte i ovo Ulje skuplje od nafte - 5 Diljem Europe Ulje skuplje od nafte, probijena granica od 10 eura: "Nemam novca za domaće, preskupo je…" Ilustracija Biljna baza Francuska zabranjuje neke nazive za hranu: Na popisu je 21 stavka

NV 200 je klasičan kompaktni kombi, dostupan u dvije varijante kao putnički model i kao radno dostavno vozilo.
Veću popularnost trebao bi imati upravo 'dostavnjak', jer naši kupci uglavnom radije biraju klasične automobile ili monovolumene, nego li putnički kombi.

S dužinom od 4,4 metra, od ovakvog poslovnog 'roba' ne trebaju zazirati niti vozači koji se prije nisu susretali s kombi prijevozom. Dapače, Nissanom je izuzetno lako menevrirati, posebice zahvaljujući velikim retrovizorima i kvalitetno izvedenim kutevima vozila.

Vožnja uvelike podsjeća na vožnju normalnog automobila. U nekim je segmentima, poput preglednosti, i bolja, zbog povišene sjedeće pozicije. A da Japanci nisu mislili samo na iskoristivost, pokazuje dizajn koji je, ako ništa drugo, onda simpatičan.

Pohvala velikom broju pretinaca

U kabini tipično radno okruženje. Sve je vrlo jednostavno od instrumenata, preko komadi do razine opremljenosti. No, osnovne i, vozaču najvažnije, stvari su ovdje. Posebnu pohvalu pak zaslužuje zapažen broj pretinaca  njih, naime, putnicima dostavnjaka, nikad dosta.

No prave prednosti kriju se ovdje. Ovim prostorom, naime, NV 200 nadmašuje većinu konkurenata. Moguće ga je natovariti s čak 783 kilograma tereta.

Emisiju Automotiv gledajte nedjeljom, u jutarnjem terminu programa Nove TV.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene