Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Honda opet oduševila zabavnim reklamama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hondini dizajneri i inženjeri, osim što rade vrhunske automobile, vrlo su sposobni i u izradi zanimljivih video reklama. Sada vam predstavljamo dvije takve koja su u samo par dana postale apsolutni hit na internetu – pogledajte zašto!

Honda nas nerijetko obasipa prekrasnim i zabavnim reklamama. Dok većina proizvođača automobila u svojim reklamama objašnjava sve novitete i detalje vezane uz neko vozilo, Honda je to sve prepustila animacijama koje jednostavno oduševljavaju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Renault oduševio novim Espaceom Slika nije dostupna VW izbacio još jedan Golf – ovog puta kao Alltrack Crossover verziju

Nakon reklame The Cog iz 2003., koja nas je definitivno oduševila, sada su se u Hondi primili povijesti svoje tvrtke te su tim povodom proizveli dva vrhunska video priloga.

Najnovija reklama zove se ''50th Museum'' i traje svega 60 sekundi a pokazuje Hondinu povijest. Tu možemo vidjeti svega, od Hondinog prvog proizvodnog modela T360 i starih Civic modela pa sve do današnjih konceptnih vozila. Jedino nam je malo žao što su dečki iz Honde jednostavno preskočili modele popus S2000 ili NSX.

Drugi video prilog je još bolji. Zanimljiv filmić nazvan je ''Hands'' ili Ruke koji na interesantan način pokazuje neke od najvažnijih proizvoda koje je ovaj brend lansirao tijekom posljednjih šest i nešto desetljeća, kako motocikala tako i automobila. Dvominutna reklama slavi znatiželju i kreativan duh Hondinih inženjera i dizajnera a moramo priznati da se javnosti obraća na doista jednostavan i smislen, zabavan i interesantan način bez obzira u kojoj zemlji živjeli i koji jezik govorili.

Posebno je zanimljiva ideja da je britanska marketinška agencija W+K, koja je angažirana za reklamu ''The Hands'' odabrala ljudske ruke čime se šalje moćna poruka da unatoč napretku tehnologije, pravi kreativni rad i duh inovacija stvaraju upravo ljudi!

U svakom slučaju, predlažemo da pogledate ove fenomenalne video priloge koji nam dolaze ih Honde te nam možete i reći koja se vama reklama najviše sviđa!
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Koja se vama Hondina reklama najviše sviđa?

  • 50th Museum
  • Hands
  • The Cog

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene