Obavijesti Video Pretražite Navigacija
INSIDER

Groblje automobila koje je stvorio uragan snimljeno dronom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prizori koje donosimo nisu za predane automobilske entuzijaste – slomit će vam srce.

Najvlažnija tropska oluja u povijesti Sjedinjenih Američkih Država koja je krajem kolovoza pogodila južni i sjeverni dio američkog kontinenta, posebice Texas i Louisianu, odnijela je 83 života i nanijela štetu u vrijednosti većoj od 70 milijardi dolara. Samo u Texasu je 300.000 ljudi ostalo bez struje, dok su mnogi bili prisiljeni na preseljenje jer su im domovi u potpunosti uništeni.

Pročitajte i ovo Ruski napadi na Ukrajinu rat u Europi VIDEO Snažna eksplozija odjeknula Sankt-Peterburgom, dvoje mrtvih u napadu dronom na Odesu: "Rusija se nastavlja boriti protiv civila" Njemačka fregata Hessen oborila dva drona hutista Misija EU-a Njemačka fregata oborila dronove hutista: "Ovo je jedna od najopasnijih misija u posljednjih nekoliko desetljeća"

Naravno, uragan Harvey nije poštedio ni automobile, kojih je u poplavama na tisuće uništeno, čime su nastala dva velika oktanska ''groblja''. Jedno je na Royal Purple Racewayu pored Houstona, dok su druge limene žrtve smještene na College Station’s Texas World Speedway.

Stravične prizore iz ptičje perspektive snimljene dronom pogledajte u videoklipu u prilogu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene