Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ferrarijev set za šah od karbonskih vlakana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ferrari je u svojoj online trgovini ponudio još jedan zanimljiv proizvod – set za šah od karbonskih vlakana koje se prodaju po cijeni od 1.500 eura – saznajte detalje!

Šah je jedna od onih igara koja će uvijek imati vjerne poklonike, a šahovske ploče i figure izrađuju se od gotovo svih materijala i u svim oblicima pa je tako tijekom godina bilo na stotine varijacija šahovskih setova od luksuznog Swarovski seta od kristala do šahovskog seta inspiriranog raznim filmovima i povjesnim junacima.

Mnogi proizvođači automobila zarađuju ozbiljne novce prodajom službeno licenciranih proizvoda poput odjeće, cipela, kišobrana i slično, a Ferrari po tome nije ništa drugačiji. Njihova online trgovina sadrži vrlo opširan popis proizvoda a među brojnim artiklima nalaze se i ručno izrađene šahovske figure od drva u prekrasnom kučištu od karbonskih vlakana i fiberglasa.

Ovaj prekrasan set za šah i dame izrađen je od karbonskih vlakana i drva, a dodatno je personaliziran Ferrarijevim amblemom na prednjem kraju. Ploča je izvedena u zanimljivoj kombinaciji gdje su tamna polja izrađena od karbona, a svijetla od fiberglasa.

Tko kaže da Ferrari nije automobil za svaki dan?

Kako izgleda vožnja preko 300 km/h na autocesti – legalno!

Kao što bi se to i očekivalo, skakač je oblikovan poput legendarnog amblema talijanskog brenda, propetog konja. U kutiji se nalaze i 16 crvenih i crnih figura za igranje dame.

Kutija je veličine 42x42 cm dok je visina 7,2 centimetara. Sastav je omjera 60% drva, 20% karbonskih vlakana, 15% metala i 5% obojanog stakla. Sve je ručno izrađeno u Italiji.

Za kraj, cijena, koja iznosi velikih 1.500 eura. Za one koji su spremni potrošiti i više, u ponudi je i ručno izrađena reprodukcija Ferrari 500 F2 u omjeru 1:1,8 koja košta nevjerojatnih 11.000 eura. Sve ostale informacije saznajte u Ferrari online dućanu!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene