Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I lopovi ga vole

Dva nova Passata ukradena izravno od Volkswagena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova generacija volkswagenovog Passata od svoje premijere privlači veliku pažnju, a čini se i onu neželjenu. Naime, čini se kako je novi Passat toliko željno iščekivan da su se za njim polakomili i lopovi.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Elegantnija verzija Volkswagen najavio konceptni CC Slika nije dostupna Odvažno i van asfalta Volkswagen predstavio Alltrack izvedbu novog Passata

Konkretnije, Auto Bild javlja, pozivajući se na policijske izvore, kako je u Emdenu, gdje se Passat proizvodi, nepoznati muškarac ukrao vozilo usred dana iz volkswagenove tvornice. Naime, lopov je uspješno pobjegao iz tvorničkog dvorišta, a dva zaštitara s glavnih vrata koja su ga probala zaustaviti su se od jurećeg automobila spasila skokom u stranu.

Policija ga nije za sada uspjela identificirati, no nadaju se kako će im to uskoro poći za rukom zahvaljujući snimci s kamere za mjerenje brzine koja je bila postavljena nedaleko tvornice.

No, čini se kako to nije prvi slučaj krađe novog Passata. Naime, policija navodno istražuje i nestanak jednog modela, od 3. listopada, koji je u međuvremenu pronađen s manjim oštećenima, no počinitelj i dalje nije poznat. Također, nije poznato i jesu li ova dva slučaja povezana.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene