Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Elegantnija verzija

Volkswagen najavio konceptni CC

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Volkswagen je objavio skice konceptnog modela CC koji će za koji dan debitirati na ovogodišnjem ženevskom auto salonu. Riječ je dakako o najavi skorašnjeg produkcijskog modela koji će se dakako temeljiti na novom Passatu.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uvjerljiva pobjeda Volkswagen Passat proglašen Europskim automobilom godine Slika nije dostupna Odvažno i van asfalta Volkswagen predstavio Alltrack izvedbu novog Passata

Podsjetimo, Volkswagen je još krajem prošle godine potvrdio kako će nova generacija Passata također dobiti svoju CC izvedbu, a objavom ovih skica je potvrđena i glasina kako će nas VW s konceptnom najavom upoznati na predstojećem ženevskom auto salonu.

Konačni naziv ovog konceptnog coupea sa četvora vrata još uvijek nije poznat, a same skice otkrivaju kako će formula prema kojoj će se razlikovati od standardne limuzine biti identična onoj kod prethodne generacije Passata. Konceptni model nadalje navodno pokreće hibridni pogonski sklop uparen s pogonom na sva četiri kotača.

Dolazak, nove generacije Passata CC se očekuje tijekom 2016/17, a više bi trebali znati nakon Ženeve.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene