Obavijesti Video Pretražite Navigacija

BMW M6 dobio ručni mjenjač

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
BMW je najavio proširenje modelske ponude serije 6 koje uključuje ''Frozen'' limitirano izdanje te novi mjenjač i kočnice za model M6.

Tradicionalni ljubitelji BMW-ovih automobila biti će posebno oduševljeni kad čuju da proizvođač od sada nudi 6-stupanjski ručni mjenjač za M6 model.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BMW M modeli u varijanti sa dizelskim motorima Slika nije dostupna BMW predstavio Gran Coupe serije 6

Spomenuti 6-stupanjski ručni mjenjač za M6 Coupe, Cabriolet i Gran Coupe – koji je dostupan bez ikakve dodatne nadoplate sa sva tri modela – razvijen je unutar četiri zida BMW M GmbH koji su inženjeri razvijali dvije godine, u periodu prije lansiranja najnovije generacije BMW M5 limuzine i M6 modela. Harmoničan rad, kontrola frikcije i čvrstoća komponenti bili su neki od čimbenika koje su inženjeri pažljivo testirali i ugladili da bi se proizvelo maksimalno angažirano vozno iskustvo.

Osim novog mjenjača, u ponudi za M6 model su i nove karbon-keramičke kočnice većeg promjera od konvencionalnih, a dugovječni diskovi na prednjem i stražnjem kraju izrađeni su od najmodernijeg kompozita karbona i keramike čime je M6 uštedio 19.4 kg. Takvo smanjenje mase povećava učinkovitost cijelog ovjesa. Jednako je važno da ove M karbon-keramičke kočnice vrlo učinkovito i uspješno podnose ogromne temperature koje su rezultat kočenja pri većim brzinama, te se vrlo brzo hlade.

►►►   BMW izbacio novi M6 sa bi-turbo motorom

►►►   BMW predstavio Gran Coupe serije 6

I standardna verzija serije 6 dobila je neke nove detalje. Novo limitirano izdanje, punim nazivom BMW 6 Convertible Frozen Brilliant White Edition, kreće u proizvodnju tijekom travnja i početkom svibnja ove godine a biti će trenutačno prepoznatljivo kako po vanjskom tako i unutrašnjem izgledu. Limitirano izdanje serije 6 biti će dostupno kao 650i model sa stražnjim pogonom, ili 650i xDrive model s BMW-ovim inteligentnim sustavom pogona na sva četiri kotača.

Od opreme valja spomenuti BMW Individual Frozen Brilliant White Metallic mat boju karoserije, Frozen Black kućišta vanjskih retrovizora, crnu BMW bubrežastu rešetku i 20-inčne dvobojne Ferric Gray/ Gloss BMW M Performance ultra-lake alu-naplatke.

U unutrašnjosti će se nalaziti crne kožne presvlake od Nappa kože, crni meki krov i Gray Poplar drvene detalje. M Sport Paket i Executive Paket također dolaze s ovim limitiranim izdanjem a modeli s xDrive pogonom na sva četiri kotača dolaziti će i sa zimskim paketom opreme.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene