Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Standardna LED svjetla

Audi objavio teaser novog R8

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Audi će na predstojećem ženevskom auto salonu predstaviti novu, drugu generaciju modela R8, za koju službeno priopćenje tvrdi kako će postaviti "nove standarde među high-performance automobilima".

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stiže R8 e-tron Audi najavio dva električna modela do 2018. Slika nije dostupna Najsnažniji i najbrži Audi predstavio R8 Competition

Priložena fotografija prikazuje samo manji dio prednjeg kraja ovog automobila, no uz fotografiju je stigla i potvrde kako će novi R8 imati standardna LED svjetla, a svako će se sastojati od 27 LED-ica. Opcijsku će opremu pak činiti duga laserska svjetla koja će u odnosu na ona LED imati čak dvostruko dulji snop svjetlosti, a od njih će se razlikovati i jedinstvenom bojom.

Za sada nema podatka o motorizaciji, no očekuje se kako će atmosferski 4.2 V8 biti izostavljen iz ponude. Isprva bi novi R8 trebao biti dostupan samo s dorađenim 5,2-litrenim V10 pogonski m strojem snage oko 425 kW, odnosno 578 KS. Kasnije bi mu se trebao pridružiti manji turbobenzinski motor, a ponuda bi u konačnici mogla biti proširena i turbodieselski pogonski stroj.

Uz novi R8 Audi bi u Ženevi trebao predstaviti i njegovu električnu e-tron izvedbu, a na kraju još dodajmo kako bi za koji godinu na tržište trebala stići i hibridna izvedba s V6 ili 4-cilindričnim turbo motorom.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene