Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Advanced Program in Business

Renomirani profesori s vodećih svjetskih sveučilišta na executive education programu u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Advanced Program in Business dovodi stručnjake s Harvarda, Stanforda, Whartona, London Business School-a, Georgia Tech-a, INSEAD-a i Bocconi-ja kako bi predavali vodećim menadžerima CEE regije.

Prepoznavši potrebe poduzeća u regiji da razbiju postojeće rutine u poslovanju te poslovne rezultate dovedu do nove razine, Institut za inovacije predstavlja Advanced Program in Business. APB je executive education program s ciljem usavršavanja srednjeg i visokog menadžmenta najistaknutijih poduzeća u CEE regiji. Iako u Hrvatskoj predstavljaju relativnu novost, zbog svoje povezanosti s praksom, te vrhunskih predavača koji sudjeluju u njihovom izvođenju, executive education programi su u svijetu izuzetno cijenjeni među praktičarima. Zbog stalnih promjena u okruženju te potrebe za osmišljavanjem novih strategija i pristupa poslovanju, kao temeljna prednost ovakvih programa ističe se mogućnost praćenja noviteta, stjecanja novih znanja, iskustava i ideja, stjecanje i nadogradnja specifičnih vještina, te svakako – neprocjenjiv networking. Executive education programi proširuju poslovne vidike top menadžera i doprinose stvaranju inovativnih lidera koji će o postojećim problemima razmišljati na nov način, a buduće probleme ne samo rješavati već i – predviđati. Manageri koji će, umjesto da se prilagođavaju budućim kretanjima – budućnost kreirati sami. Svrha programa nije stjecanje novog stupnja obrazovanja, već isticanje novih trendova u poslovanju kako bi menadžeri jednostavnije ispunili ciljeve i održali strateške prednosti svojih poduzeća na tržištu zahvaćenom krizom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prof. Gabriele Troilo Potpredsjednik Europske marketinške akademije govori o marketing imagination Slika nije dostupna RAJESH CHANDY Profesor koji je iz korjena promjenio shvaćanje inovacija u poduzećima – predaje u Zagrebu na APBu


APB executive education program održava se tijekom 9 vikenda, u periodu od travnja do srpnja 2011. Predavanja se odvijaju petkom i subotom u prostorima Školske knjige u Zagrebu, a pokrivat će cijeli niz ključnih poslovnih tema podijeljenih u četiri modula: inovacije (prof.dr.sc. Stephen P. Bradley, Harvard i prof.dr.sc. Rajesh Chandy, London Business School) , korporativna strategija (prof.dr.sc. William Barnett, Stanford i prof.dr.sc. Daniel A. Levinthal, Wharton Business School), marketing (prof. Ajay K. Kohli, Georgia Institute of Technology, prof.dr.sc. John Deighton, Harvard Business School i prof.dr.sc. Gabriele Troilo, Bocconi University) i financije (prof.dr.sc. Bulent Gultekin, Wharton Business School i prof.dr.sc. Massimo Massa, INSEAD). Na ovom važnom obrazovnom programu, profesori predaju na isti način na koji to čine i na matičnim poslovnim školama i sveučilištima, te na taj način još više približavaju iskustvo učenja u renomiranim poslovnim školama polaznicima APB-a. Također, u cilju ostvarivanja kvalitete obrazovanja na najvišoj razini, ovaj program ima ograničen broj sudionika, a kako bi se učinio što pristupačnijim managerima, moguće je prijaviti se ili na cjelokupni APB program ili na samo određeno predavanje.
 

Kliknite ovdje kako biste saznali dodatne informacije o predavanjima i predavačima

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene