Tema: recenzija_glazba

Fotografija je uklonjena radi isteka prava korištenja Nova izdanja Daft Punk, The Beatles i The Rolling Stones

Francuski elektro dvojac se za potrebe soundtracka poigrao s orkestralnom glazbom. Beatlesi i Stonesi su još jednom podsjetili na vremenan kad je rock bio mlad.

Fotografija je uklonjena radi isteka prava korištenja Nova izdanja Anđelo Jurkas i Velika četvorka thrash metala

Ovoga puta nismo poslušali nijedan novi studijski album, već smo pročitali knjigu i pogledali DVD.

Stranica: 12 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>
  • Fotografija je uklonjena radi isteka prava korištenja Preslušali smo prvi posthumni album Michaela Jacksona

    Odbacili smo sumnje da nije riječ o glasu Kralja popa, no 'Michael' nas je ipak ostavio ravnodušnima.

    • Zagreb 31.12.2010 07:54
    • Autor: Zoran Stajčić
  • Fotografija je uklonjena radi isteka prava korištenja Jinx, Bombaj štampa i Iron Maiden

    Jinxi su se vratili u prošlost, Maideni su poletjeli u budućnost, a Bombaj štampa statira na mjestu. Važno je da nitko nije podbacio...

    • Zagreb 23.12.2010 12:55
    • Autor: Marko Podrug
  • Fotografija je uklonjena radi isteka prava korištenja Joke, Seal, Phil Collins i Ibis

    Francuski bend Joke odlično je uklopio balkanske goste u svoju priču, Seal je opet podbacio, Phil Collins se vratio pjesmama svoje mladosti, a zagrebački Ibis se nije uspješno predstavio na svom prvijencu.

    • Zagreb 16.12.2010 11:11
    • Autor: Zoran Stajčić
  • Fotografija je uklonjena radi isteka prava korištenja Rundek Cargo Trio, Leiner+Hrnjak i Tomislav Goluban

    Rundekov trio, Leinerov i Hrnjakov duet i soliranje Tomislava Golubana - nova izdanja priznatih domaćih osobenjaka.

    • Zagreb 11.12.2010 17:02
    • Autor: Marko Podrug
  • Fotografija je uklonjena radi isteka prava korištenja Grinderman, Eli 'Paperboy' Reed i Iyaz

    Nick Cave se ponovno poput divljeg vuka oglasio kroz Grinderman projekt, Eli 'Paperboy' Reed kao da je vremenskom kapsulom došao šezdesetih, a Iyaz je novi tinejdžerski idol.

    • Zagreb 03.12.2010 10:15
    • Autor: Zoran Stajčić
  • Fotografija je uklonjena radi isteka prava korištenja Markiz, Joe Cocker i Colonia

    Zagrebački bend Markiz svojim debitantskim albumom predstavlja najveće ovogodišnje iznenađenje domaće rock scene, Joe Cocker u laganom ritmu provodi umirovljeničke dane, a Colonia... Eh, Colonia...

    • Zagreb 26.11.2010 20:01
    • Autor: Marko Podrug
  • Fotografija je uklonjena radi isteka prava korištenja The White Stripes, Sting, Leonard Cohen i Brandon Flowers

    Izdavanjem koncertnih albuma protiv zaborava se bore The White Stripes i Leonard Cohen (iako je to naravno nemoguće), Sting se uhvatio filharmonije, a ulazak u solo vode ostvario je pjevač grupe The Killers.

    • Zagreb 18.11.2010 08:25
    • Autor: Zoran Stajčić
  • Fotografija je uklonjena radi isteka prava korištenja Štulićeva kletva sabotirala recenziju 'Više sile'?

    Kako napisati recenziju, a gotovo i ne poslušati album? To se dogodilo s uratkom Borisa Leinera i Miše Hrnjaka, albumi latino zavodnika Enriquea Iglesiasa i velikogoričkih pop-rock nada Mel Camino uredno su preslušani...

    • Zagreb 12.11.2010 23:06
    • Autor: Marko Podrug
  • Fotografija je uklonjena radi isteka prava korištenja Disturbed, Klaxons i Kylie Minogue

    Disturbed su isporučili još jednu porciju svoje vizije metala, Klaxons su nastavili vlastitu nu-rave revoluciju, a Kylie Minogue se nije proslavila najnovijim izdanjem.

    • Zagreb 05.11.2010 10:43
    • Autor: Marko Podrug
  • Fotografija je uklonjena radi isteka prava korištenja Kings Of Leon, Robert Plant i R.E.M.

    Kings Of Leon teško da će u dogledno vrijeme od rokera netku uspjeti maknuti s trona nakon albuma 'Come Around Sundown'. Robert Plan uspješno je natavio putem koji mu je otvorio T-Bone Burnet, a R.E.M. su na dostojan način podsjetili na svoja prva dva albuma.

    • Zagreb 28.10.2010 09:53
    • Autor: Zoran Stajčić
Stranica: 12 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>


DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se