Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Jelušić i Fleiss okončale pripreme, Fleiss osjeća bol u koljenu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatske skijašice Ana Jelušić i Nika Fleiss okončale su snježne pripreme u Argentini.

Zbog manjih bolova u koljenu Nika Fleiss se zbog neophodnih pregleda vratila dva dana ranije u Zagreb, izvijestio je glasnogovornik Hrvatskog skijaškog saveza Nenad Eror.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Operirana Nika Fleiss Slika nije dostupna Ana Jelušić obavila lakšu operaciju

Nakon obavljene magnetske rezonancije dr. Miroslav Hašpl je potvrdio postojanje prednje koljenske boli uzrokovane intenzivnim treningom, kao i manje napuknuće meniskusa koje je granično za operaciju. Preporuka liječnika je da Nika za sada nastavi sa treningom manjeg intenziteta, te ponovno dođe na pregled za deset dana. U slučaju nastavka boli, morao bi se učiniti manji operativni zahvat zbog kojeg bi pauzirala dva tjedna.

Nika Fleiss je tijekom priprema odabrala i skije u kojima će nastupati. Nakon završnih proba odlučila se za Atomic skije, na kojima će nastupati iduće dvije godine.

Ana Jelušić se osjeća odlično i u potpunosti je zadovoljna dosadašnjim radom. Nakon povratka odmarat će se nekoliko dana, a onda slijedi nastavak kondicijskih priprema, te snježne pripreme na Passo Stelviju.

Ana Jelušić i Nika Fleiss provele su 25 dana na snježnim pripremama u Argentini. U prvom dijelu malo mekši snijeg je zadavao poteškoće, ali je zato drugi dio priprema bio u odličnim uvjetima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene