Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mateša: Nekima je falilo pozitivne sportske drskosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je načelno zadovoljan uspjesima hrvatskih sportaša na Olimpijskim igrama u Pekingu, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša ipak je ocijenio da je moglo i bolje, te da je nekim sportašima falila odlučnost da u ključnim trenucima budu onoliko dobri koliko to zaista jesu.

"Ove Olimpijske igre su bile promocija Hrvatske i naših sportaša u nekim novim sportovima u kojima do sada nismo imali odličja - atletika, gimnastika, streljaštvo i taekwondo. Naravno, ako zanemarimo svjetsku popularnost Blanke. Zadovoljan sam njihovim uspjesima, ali ipak malo manje onima od kojih smo očekivali više", kazao je Mateša. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pet zlata i tri bronce Došli, vidjeli, razvalili: Hrvatski inovatori pokupili 8 medalja! Slika nije dostupna Nek im je sa srećom Uspjeh mladih inovatora, iz Ženeve se vratili s 3 medalje

"Sandra Šarić je rekla "Došla sam se u Peking potući!". MIslila je to u sportskom smislu, boriti se za medalju. Došla je u Peking odlučna da napravi rezultat. I to je ta jedna doza sportske drskosti koje je nekima falilo u ključnim trenucima", kazao je predsjednik HOO-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene