Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO: 'HNS je dva mjeseca krio da je sudac Marić osumnjičenik!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sudac Marić napokon je izašao pred novinare, a stigla je i nova optužba na račun nesposobnosti HNS-a.

Kao što je i najavio, Bruno Marić je sazvao konferenciju za novinare na kojoj je progovorio o navodnom namještanju utakmice Dinamo - Hajduk.

Pročitajte i ovo Nataša Novaković i fotografije Ne stišava se priča oko ljetovanja ministra Marića: Povjerenstvo će tražiti posebnu dokumentaciju svih nadležnih tijela Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa - Ilustracija - 1 NEMA NIKAKVE POVREDE Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa odbacilo pokretanje postupaka protiv Bandića, Kuščevića i Marića

'Da, ja sam osumnjičenik, jer me netko osumnjičio, ne mogu onda biti svjedok. Savjest mi je apsolutno čista. To mi je bila prva velika utakmica i sve nečasne radnje za mene bi bile kao ratni zločin. Nije mi jasno kako netko može tvrditi kako postoje dokazi o namještanju, svi koji to tvrde trebali bi završiti u zatvoru', kazao je Marić.

>> VIDEO: Bruno Marić zatražio od HNS-a da ga suspendira

>> Marković: Ako su Mamić ili Marić krivi, pojest ću govno!

Marić je 'pozvao sve nadležne (HNS, UEFA) da što prije riješe slučaj kako bi se prestalo blatiti derbi, nogomet i Hrvatsku'. Marić je izjavio kako mu je žao što je sudio tu utakmicu nakon svih ovih događanja, a ističe da je pogriješio jedino što pred kraj utakmice nije isključio Marija Mandžukića.

'Liniću bih opet pokazao drugi žuti karton, no da se ponovno rodim ne bih sudio opet tu utakmicu.'

Također je dodao kako je nakon susreta dobio pohvale, uključujući i čestitku Tomislava Ivića. S UEFA-inim istražiteljem razgovarao je 45 minuta od čega samo 10 minuta o utakmici, a zamoljen je da ništa o tome ne priča u javnosti.

Marićev odvjetnik Vladimir Gredelj optužio je HNS da je već dva mjeseca znao da je Marić UEFA-in osumnjičenik a da su u javnost iznosili kako nije ni svjedok ni osumnjičenik.

'HNS se toliko iskompromitirao i nema smisla da se bavi tom istragom, neka istragu preuzme UEFA.'

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene