Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vukojević zabio za Dinamo Kijev

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski reprezentativac Ognjen Vukojević i njegov Dinamo iz Kijeva preuzeli su vrh ljestivce ukrajinskog nogometnog prvenstva. U uvjerljivoj pobjedi u gostima prvi je pogodak postigao bivši igrač zagrebačkog Dinama.

Ognjen Vukojević postigao je prvi pogodak za vodstvo svog Dinama iz Kijeva u 4-0 pobjedi na gostovanju kod Harkiva u utakmici 10. kola ukrajinskog prvenstva. 

Pročitajte i ovo Dmitrij Peskov I granatiranja Donecka Nakon požara u plinskom terminalu Kremlj optužio Kijev: "Nastavljaju pokazivati svoje bestijalno lice" U tijeku žestoki napadi na Kijev ima mrtvih i ranjenih VIDEO Rusi brutalno napadaju ukrajinske gradove, odjekuju eksplozije i sirene: Oglasio se i Zelenski

Vukojević je pogodio u 58. minuti, a igrao je svih 90 za Dinamo koji se ponovno bodovno izjednačio na vrhu ljestvice s Metalurgom iz Donjecka. 

>> Srna o igri svog Šahtara: 'Ovo je sramota!'

Poznatiji klub iz Donjecka, Šahtar, nalazi se tek na 11. mjestu ukrajinskog prvenstva s osvojenih tek 9 bodova iz isto toliko utakmica. 

I dok u Ligi prvaka igraju još kako-tako, u domaćoj su im ligi rezultati katastrofalni. Naš se reprezentativac kao kapetan momčadi nekoliko puta morao ispričavati navijačima.


Rezultati subotnjih utakmica 10. KOLA: 

Harkiv - Dinamo K. 0-4
Krivbas - Lviv 2-0
Karpati - Vorskla 0-0
Zarja - Tavria 1-1

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene