Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kerum i suradnici uložili 43 milijuna kuna u Hajduk!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Splita stižu vijesti kako je novce napokon pokazao onaj od koga se to najviše i očekivalo. Željko Kerum okupio je ekipu poduzetnika s kojima je odlučio investirati čak 43 milijuna kuna u Hajduk.

Sve je počelo prije dva dana kada je vlasnik Sunce osiguranja Jako Andabak prvi odriješio kesu i kupio dionice Hajduka u vrijednosti od 10 milijuna kuna. 

Pročitajte i ovo Đuro Sessa NEMA OSNOVE ZA STEGOVNI POSTUPAK Šef Vrhovnog suda pokrenuo etički postupak protiv sudaca koji su bili na zabavi u konobi Željka Keruma Slika nije dostupna Ročišta vjerovnika u veljači Totalni slom Kerumova poslovnog carstva: Još prije četiri godine utvrđen dug od 1,7 milijardi kuna

>> Novih 10 milijuna u Hajduk, očekuju se nove uplate

Isto je učinila i tvrka Dalekovod d.d. na čelu s bivšim članom Uprave Hajduka Lukom Miličićem, a danas stiže vijest da je navodno šestero poduzetnika na čelu sa Željkom Kerumom uložilo čak 43 milijuna kuna što znači da je kupljeno novih 86 tisuća dionica .

Radi se o vlasnicima ili direktorima velikih tvrtki Studenac, Brodomerkur, Jolly, Konstruktor i Tommy, a njihova imena su Jozo Milavić, Mirko Grbešić, Josip Stojanović, Željko Žderić i Tomislav Mamić.

Od 80 milijuna kuna vrijednih Hajdukovih dionica zasad je trebalo biti uplaćeno oko 68 milijuna kuna, a četvrti krug završava u utorak.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene