Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ćorluka iznesen s terena u nesvijesti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka teško je stradao u nespretnom sudaru s golmanom vlastite ekipe Gomesom, u utakmici Tottenhama i Stoke Cityja. Iznesen je s terena u nesvijesti, a probudio se tek na putu do bolnice. Utakmica je produžena 12 minuta, a Tottenham je opet izgubio.

Vedran Ćorluka u 70. minuti završio je na podu nakon neugodnog sudara s vlastitim vratarom Heurelhom Gomesom, koji ga je slučajno udario nogom u bradu. Utakmica je prekinuta, a na teren su izašli doktori, opremljeni maskama s kisikom. Prizor nije izgledao lijepo, a igrači su zabrinuto gledali što se događa. Odmah na terenu mu je stavljena maska s kisikom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kup UEFA: Tottenham protiv Wisle bez Modrića i Ćorluke Slika nije dostupna Ćorluku Englezi poštedili ismijavanja i zadirkivanja

Ćorluka je onesviješten iznesen s terena u 77. minuti. Prema prvim informacijama, na putu do bolnice se probudio iz nesvijesti. Težina ozljede zasad je još nepoznata.

>> Ramosu rok od 7 dana, Tottenhamovi igrači već pričaju o Biliću

Osim šokantne scene s Vedranom Ćorlukom, Tottenham je također nastavio sa serijom poraza. Stoke City pobijedio je 2:1, Spursi su završili s dva igrača manje, a dvoboj je produžen s rekordnih 12 minuta sudačke nadoknade. Na utakmici je igrao i Luka Modrić, koji se uklopio u blijedo izdanje svoje momčadi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene