Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Brutalno gaženje: Rusija – Solomonski otoci 31:2 !

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski hakleri su ostvarili najveću pobjedu u povijesti svjetskih prvenstava u futsalu. Domaćin Brazil je Ruse u drugom kolu ispratio sa sedam komada, pa su svoje frustracije izliječili na Solomonskim otocima, kojima su Brazilci dali 'samo' 20 komada…

Nogometna je globalizacija zahvatila i mali nogomet. Pula i Sirilo i nisu neka prezimena koja bi nas asocirala na najveću zemlju svijeta. No ta dva majstora su Solomonskim otocima utrpala zajedno 14 golova, od toga Pula čak 9!

Pročitajte i ovo Akcija brazilske policije Borba protiv trgovine oružjem Velika akcija brazilske policije: Razotkrili ilegalno oružje iz europskih zemalja vrijedno 225 milijuna eura, među njima i Hrvatska Jahta MIschief - 2 Operacija Albina Nevjerojatna priča! Jahta ukradena ljetos u Hrvatskoj, pronađena u Brazilu: Trag vodi sve do Rusije

Inače skupina A je po rezultatskoj neizvjesnosti uvjerljivo najnezanimljivija. Brazil suvereno sve gazi. Rusi se nameću kao glavni kandidati za drugu poziciju koja vodi u drugi krug.

U skupini B, Talijani imaju sve tri pobjede iako su opasno visjeli protiv Tajlanda u prvom kolu. Portugal je u izravnom dvoboju za drugo mjesto svladao glavnog konkurenta Paragvaj 3:2.

Paragvajcima još nije sve izgubljeno ako slave protiv Talijana u zadnjem kolu. U skupini C je glavni konj za trku Argentina.

Gaučosi imaju sve tri pobjede. Egipat, Ukrajina i Gvatemala razrješit će dvojbe oko drugog putnika u četvrfinale. Ako Ukrajinci danas slave protiv Egipta, sigurni su.

Posljednja skupina D je najneizvjesnija. Svjetski prvaci Španjolci su odigrali nerješeno protiv prvaka Azije Irana u prvom kolu, no onda su se vratili Javi Rodriguez, Kike i društvo vratili na pobjednički kolosijek.

Česi trenutačno muku muče protiv Libije, 2:2 je trenutačni rezultat 10 minuta prije kraja. Ako pobjede sa Iranom će izravno odlučivati o putniku u drugi krug. Solidni Urugvaj ima još šanse, ali mora pobijediti i Iran i Španjolce, što će biti teško…

Prve dvije reprezentacije iz svake skupine idu dalje. Onda se formiraju još dvije, bodovi se prenose. Iz tih grupa prve dvije idu u polufinala. Utakmice se igraju u Riu i Brasilii.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene