Obavijesti Video Pretražite Navigacija

F1: Abu Dhabi, Rusija i Indija u sljedećim sezonama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmoćniji čovjek Formule 1 Bernie Ecclestone izjavio je da će i Indija ući u kalendar najspektakularnijeg automobilističkog natjecanja 2011. godine.

'Prva utrka za VN Indije održat će se 2011. godine', kazao je Ecclestone. Indijci su se nadali da će biti u kalendaru Formule 1 godinu dana ranije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hamiltonu 'pole position' i sjajna situacija Slika nije dostupna Hamilton: 'Titula prvaka mi je nadohvat ruke!'

Nakon što su ove sezone svoje mjesto u kalendaru natjecanja dobili Singapur i Valencia, sljedeće godine po prvi puta utrke će biti održane u Abu Dhabiju. Također, uskoro bi i Rusija trebala ugostiti F1 cirkus.

Nakon pogleda noviteta za sljedeću sezonu samo možemo zaključiti - i Formula 1 prati tokove nafte. Jedino je Massa i brži od nje...

>> VIDEO: Massa vozio s crijevom za gorivo

>> Vraća li se 'lizalica' u igru?

>> Na sljedećoj utrci bolidi F1 s ekološki osviještenim gumama

Ovog je vikenda Japan središte oktanskog cirkusa. Nijemac Timo Glock u Toyoti razveselio je domaće navijače postavivši najbrže vrijeme na slobodnim treninzima u Fujiju.

Odvezavši najbrži krug za 1 minutu i 18.383 sekunde, Nijemac je uspio izboriti poziciju na vrhu poretka, a iza sebe ostaviti Fernanda Alonsa, Lewisa Hamiltona, Felipea Massu i Kimija Raikkonena.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene