Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Alonso spreman pomoći Massi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolac Fernando Alonso priznao je koju momčad favorizira u borbi za naslov prvaka i najavio je da će pokušati pomoći Felipeu Massi u posljednje dvije utrke da pobijedi Lewisa Hamiltona.

Nakon dvije uzastopne pobjede, i povratka u veliku formu, Fernando Alonso prokomentirao je borbu za naslov prvaka, u kojoj Lewis Hamilton ima 5 bodova prednosti dvije staze prije kraja sezone.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rosberg: 'Piquet me razočarao!' Slika nije dostupna VIDEO: Piquet se u Singapuru namjerno zabio u zid?

Katastrofalna sezona u 'dresu' McLarena ostavila je traga na Španjolca, koji momčad Ronna Dennisa mrzi iz dna duše.

'Nakon onog što se događalo prošle godine, želim da Ferrari pobijedi. Pomoći ću Massi ako mogu,' izjavio je Alonso za talijanski Sky.

Iako je dao potporu Massi, Alonso je priznao da nije pretjerano impresioniran vodećim vozačima ove sezone.

'Previše su bodova pogubili. Nakon 16 utrka vodeći ima 84 boda, a toliko sam ja imao nakon 9 utrka 2006. godine,' izjavio je za španjolske novine Diario AS.

>> Raikkonen i Massa produžili ugovor, ništa od dolaska Alonsa!

No, gdje će voziti sljedeće sezone Alonso još uvijek nije otkrio. I dalje se priča o njegovom mogućem dolasku u Ferrari već 2009. godine, što se temelji na spekulaciji da bi tvrtka 'Santander' mogla otkupiti Raikoneenov ugovor i napraviti mjesta za Alonso. No, nakon dvije uzastopne pobjede, Španjolac će najvjerojatnije ostati član Renaulta i u 2009. godini.

Sljedeća utrka, Velika nagrada Kine, vozi se već ovaj vikend, i nakon nje će nam mnogo toga biti jasnije u borbi za naslov prvaka.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene