442201
442201
442201
442201
442201

TUĐI ŽIVOT Još jedna osveta?

  • , 04.07.2016., 10:00
  • Autor:
  • komentara

Hoće li se opet sve zakomplicirati?

 
 
 
 
Tuđi život (FOTO: Dnevnik.hr)
Tuđi život (FOTO: Dnevnik.hr)

Budući da se Hatidže nakon dugo vremena pojavila, Mahide joj ponudi novac kako bi opet nestala. Ajše priprema rođendansku proslavu iznenađenja za Džihana kako ponovno dovela njihov odnos u red. Naravno, na rođendansku je proslavu pozvan i Džihanov ljuti neprijatelj Harun.

OVDJE možete pogledati 'Tuđi život'.

Kako će njih dvojica reagirati kada se međusobno ugledaju na zabavi? Ozan se želi osvetiti svojoj obitelji i u igru još jedanput ubacuje Džandan. Istodobno, nije svjestan što će mu se dogoditi.

Želite još više sadržaja današnje epizode, to možete učiniti OVDJE.

Tuđi život (FOTO: Dnevnik.hr)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se