441170
441170
441170
441170
441170

TUĐI ŽIVOT Dilaru očekuje novi udarac od Haruna!

  • , 23.06.2016., 10:11
  • Autor:
  • komentara

Dilaru čeka još jedan udarac od Haruna, a Džihan je tjera iz kuće.

 
 
 
 
Tuđi život (Foto: PR)
Tuđi život (Foto: PR)

Džihan misli da mu je Dilara zabila nož u leđa i tjera je iz kuće unatoč svim Džansuinim pokušajima da ga u tome spriječi. Dilaru očekuje još jedan udarac koji dolazi od Haruna.

OVDJE možete pogledati 'Tuđi život'.

Naime, Harun joj kaže da Demir Alaz nije njegov sin i pokaže joj rezultate DNK analize. Džandan je upucana dok se jedne večeri vraćala u svoju kuću. Hoće li Džandan preživjeti?

Želite još više sadržaja današnje epizode, to možete učiniti OVDJE.

Tuđi život (Foto: PR)


Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se