'DA' samo za najbolje

Potraga za Supertalentima se nastavlja - na redu je Rijeka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon vrlo uspješne prve javne audicije u splitskom Hrvatskom narodnom kazalištu koja je okupila oko stotinjak talenata iz dalmatinskog kraja, sljedeća postaja na koju stiže produkcijski tim najpopularnijeg talent formata je Rijeka.

Četveročlani žiri 'Supertaletna' Mislav Čavajda, Martina Tomčić, Danijela Martinović i Mario Petreković s nestrpljenjem očekuju vidjeti koje točke će im pripremiti različiti talenti na daskama HNK Ivana pl. Zajca.
Različiti, nesvakidašnji maštoviti i iznenađujući talenti, od imitatora, pjevača, plesača, akrobata, glumaca, pantomimičara, te drugi neuobičajeni talenti potražit će svoju priliku i stati ispred žirija i brojne publike koja će ovog vikenda napuniti riječki HNK.

Pogledaj i ovo OŠ Novska, Fabijan Pavao Medvešek, Supertalent Kad i frajeri zaplaču Fabijanu su suze tekle niz lice, Ridjanu su trebale maramice, a emocije su preplavile i Bilmana: "Došli ste u zadnje pore naših tijela...''

Žiri će svoje DA dati samo najboljima i samo će neki dobiti priliku plasirati se u sljedećem krugu natjecanja. Možda će bar na riječkoj audiciji netko dobiti zlatnu ulaznicu, odnosno direktni ulazak u polufinale. Podsjetimo, novo pravilo Supertalenta u četvrtoj sezoni je upravo mogućnost da se netko i na samoj audiciji direktno plasira u polufinale ukoliko žiri ili voditelji tijekom audicije osjete potrebu pritisnuti zlatni gumb.

Osim natjecatelja koji će pristupiti audicijama, brojni navijači također su pozvani u riječki HNK ovog vikenda, te svi koji žele podržati talente, nasmijati se zabaviti i iznenaditi te doživjeti pravu akciju na snimanju popularnog showa svoje besplatne ulaznice mogu rezervirati već danas na broj telefona 099/2572-474 ili na supertalent@novatv.hr. Svi zainteresirani talente mogu pratiti na društvenim mrežama putem #SupertalentHR jer sve zanimljivosti o showu donose službene stranice showa na Facebooku i Instagramu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene