454340
454340
454340
454340
454340

SNIMKA NAPADAČA Oni su ukrali nakit vrijedan 10 milijuna dolara?

Nadzorne kamere, čini se, ipak su snimile napadače.

 
 
 
 
Napadači na Kim Kardashian (FOTO: Youtube, Getty)
Napadači na Kim Kardashian (FOTO: Youtube, Getty)

Snimka nadzornih kamera prikazuje muškarce koji jure na biciklima. Navodno su snimljeni u trenutku kada su bježali s ukradenim nakitom.

Budući da se snimka poklapa s vremenom kada se napad dogodio, vjeruje se da su upravo ti biciklisti zapravo lopovi koji su napali Kim u apartmanu jednog pariškog hotela. Snimljeni su u 3 sata i 8 minuta po noći, prenosi TMZ.

Napadači su ukrali nakit vrijedan 10 milijuna dolara. Od toga dana Kim se ne pojavljuje u javnosti i ne oglašava na društvenim mrežama.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se