447858
447858
447858
447858
447858

PONOVNO ROĐEN Današnja epizoda obiluje napetim scenama

  • , 25.08.2016., 10:14
  • Autor:
  • komentara

Tko je kome podmetnuo?

 
 
 
 
Ponovno rođen (FOTO: Dnevnik.hr)
Ponovno rođen (FOTO: Dnevnik.hr)

Efe/Mete ulazi u Mazharovu sobu gdje se Lejla i on ljube. Sjeti se da ih je vidio prije nesreće kad je bio dijete i odlazi bez riječi. Lejla i Mazhar ne razumiju zašto se Mete tako ponaša. Efe kaže Nisan da ne može vjerovati što je njegova majka učinila, a Lejla uđe i pita ga što je to učinila. Efe šuti, a Nisan kaže da se žali na to što se upleće u njihov brak i pošalje Lejlu iz sobe. Upravo tada nazove Kadim i moli Efea da mu pomogne. Nisan kaže da je prijavila Kadim zato što je ubojica. Efe joj kaže da su Kadimu podmetnuli. Pokupe Kadima i odvedu ga Buraku.

Ponovno rođen (FOTO: Dnevnik.hr)

OVDJE možete pogledati 'Ponovno rođen'.

Efe i Nisan izvade metak iz Kadimova ramena. Kadim se skriva u Burakovoj kući. Seda kaže medicinskoj sestri da je prisiljavaju na pobačaj i uz njezinu pomoć pobjegne iz bolnice. Jakup čuje da je Seda pobjegla i šalje svoje ljude za njom. Sedu nazove njezina majka, čuje što se događa i dođe k njoj. Seda zove Metea, ali ne može ga dobiti. Jakup ruča s Mazharom. Riješio je problem s isporukom. Mazhar kaže da više ne želi krijumčariti oružje, a Jakup mu kaže da se ne može povući. Vrativši se kući, kaže Sumru da je Mete napravio Sedi dijete.

Želite još više sadržaja današnje epizode, to možete učiniti OVDJE.

Ponovno rođen (FOTO: Dnevnik.hr)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se