razgovor s pobjednicom

Blaženka Slamar - ‘Još nisam odlučila hoću li podijeliti novac’

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Blaženka Slamar pobijedila je Annu Mišar u superfinalnom duelu Farme i kući otišla bogatija za 425 tisuća kuna. U razgovoru za Novu TV kazala je da još uvijek nije svjesna svega što se dogodilo.

Nisam baš pod nekim dojmovima, vjerojatno me nije još nije uhvatila ta neka euforija da sam ja nešto pobijedila, tako da sam ležerna i opuštena’, kazala je Blaženka. Jedino što osjeća jest povratak u civilizaciju.

Pogledaj i ovo showbuzz Farma Imamo pobjednicu - Šokica Blaženka slavi!

Vjerovala je u svoju pobjedu. ‘Ja sam u dvoboju bila toliko spremna da sam stvarno bila sto posto ubijeđena, pogotovo kad se izvukao duel koji se izvukao. Znala sam, to je sad moj trenutak i to je to’, kazala je Blaženka.

Nije mogla zamisliti da bi mogla doći do kraja. ‘Moj ulazak je bio samo da ne ispadnem prvi tjedan, a ostalo kako bude. Potrefilo se, nisam ispala prvi tjedan, a dalje se sve odvijalo svojim tokom’, kazala je Blaženka.

Imamo pobjednicu - Šokica Blaženka slavi!

Na Farmi joj je, kaže, najteže pala odvojenost od obitelji. Znala je da su svi u redu i da nema nikakvih problema, ali svejedno je postojao neki osjećaj brige. ‘Uvijek vas nešto sa strane bocka. Baš to što ne znate ništa što se događa vezano uz obitelj, ta totalna izolacija zapravo je najveći problem’, rekla je Blaženka.

Odlazak s Farme pa ponovni povratak na seosko imanje isprva je smatrala prednošću. Međutim, što je vrijeme odmicalo, to je osjećala kao opterećenje. ‘Jedno je kad gledate izvana, vidite nešto što se ne vidi unutra. Saznanja izvana postanu veliki teret’, kazala je Blaženka.

Nastavak razgovora s pobjednicom Farme 2015. pročitajte na stranici Farma.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene