441435
441435
441435
441435
441435

MLADA AMERIČKA PJEVAČICA Strahuje za svoj život

  • , 26.06.2016., 10:23
  • Autor:
  • komentara

Dvadesetdvogodišnja pjevačica priznala je da živi u strahu.

 
 
 
 
Meghan Trainor (FOTO: Getty)
Meghan Trainor (FOTO: Getty)

Ubojstvo mlade Christine Grimmie šokiralo je cijeli svijet, a njezine kolege sada strahuju. Jedna od njih je i Meghan Trainor koja je priznala kako je u strahu je za svoj život nakon tračne smrti natjecateljice američkog The Voice Christine Grimmie. Grimmie, koja je bila Meghanina vršnjakinja, ubijena je na koncertu u Orlandu. Upucao ju je opsjednuti fan dok je dijelila autograme nakon nastupa. Baš iz tog razloga Meghan je pojačala svoje osiguranje. 22-godišnja pjevačica je priznala kako je ta tragedija u njoj izazvala strah za vlastitu sigurnosti.

 

Meghan Trainor (Foto: Getty Images)

'Dva dana nakon tog svega nisam htjela izaći i vidjeti svoje fanove, previše sam uplašena trenutno', priznala je Meghan za New York Post's Page Six kako se osjećala nakon tog nesretnog događaja.

Meghan Trainor (FOTO: Getty)

'Želim biti sigurna da imamo dobro osiguranje. Još uvijeknisam takva umjetnica, nemam svoje osiguranje koje je sa mnom čitavo vrijeme, nemam 'svog tipa'. Pitala sam svoj tim, 'Trebam li unajmiti tipa? Trebam li imati nekoga?' Idem van čitavo vrijeme bez osiguranja, a nikad ne možeš znati. Nemaš pojma tko može biti tamo vani opsjednut s tobom do te granice da bi napravio nešto poput toga', dodala je Meghan.

Iako takve misli mogu biti veliko opterećenje, Megan nastoji ostati pozitivna.

Meghan Trainor (Foto: Getty)

'Izašla sam van nedavno i potpisivala autograme nekim fanovima. Osjećam se bolje u vezi s tim. Trebam biti oprezna, ali i dalje mogu to raditi. Ne trebam se bojati čitavog svijeta. To mi je najveći strah pored toga, to da se bojim izaći van', zaključila je pjevačica.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se